Bed & Breakfast – Bed & Brochje

Bed en breakfast De Aurelia of op zijn Fries: Bed en Brochje, is een prachtige locatie om te verblijven . Of dit nu 1 nacht is of een week; voor zakelijke doeleinden of om er even lekker tussenuit te gaan; hier kunt u genieten van de Friese natuur welke rust en ruimte biedt. 

Een uitstapje vanuit De Aurelia is zo gemaakt; de B&B bevindt zich aan een wandel- en fietsroute. Op geringe afstand ligt het Tjeukemeer; met een (zwem)strand en een strandpaviljoen met een terras uitkijkend over Friesland grootste meer. Vanuit de Aurelia is het watersportdorp Lemmer, Sportstad Heerenveen en natuurlijk Joure zeer goed te bereiken. Binnen 5 minuten bent u op de A6. 

Aan de water(sport)liefhebbers is ook gedacht. Er zijn mogelijkheden om een boot te huren, maar ook een eigen boot kan mee! Er is een trailerhelling voor het te water laten van uw boot. Een gedeelte van het tjeukemeer is snelvaargebied. Vanaf het Tjeukemeer kunt u alle kanten op; richting de Friese meren of het Ijsselmeer zijn maar een paar suggesties. Alsof dat nog  niet genoeg is; het Tjeukemeer is tevens een geliefde plek om te windsurfen. Ook daar is genoeg ruimte voor!

Blijft u liever bij De Aurelia? Geen probleem! U heeft een zeer ruim eigen privé terras welke voorzien is van diverse zitjes uitkijkend over het Friese landschap en de rijke aangelegde vlinder- en bij vriendelijke tuin.

Het ontbijt komt zoveel mogelijk van producten van eigen tuin of omgeving. Verantwoord en erg lekker! Omdat er een eigen keuken bij zit, heeft u de keuze om zelf ontbijt te maken (waarvoor wij de producten een dag eerder zullen klaarzetten), of een door ons vers gemaakt ontbijt. Dit ontbijt kan natuurlijk op een prachtige zomerse dag ook buiten geserveerd worden op een mooi plekje op het terras of als u heerlijk uitgeslapen bent, een ontbijtje op bed.