Bed & Breakfast – Bed & Brochje

Bed en Breakfast De Aurelia of op zijn Fries: Bed en Brochje, is een prachtige locatie om te verblijven. Of dit nu voor 1 overnachting is of een week, voor zakelijke doeleinden of om er even lekker tussenuit te gaan; De Aurelia biedt u rust en ontspanning. 

Een uitstapje vanuit De Aurelia is zo gemaakt; de B&B bevindt zich aan een wandel- en fietsroute. Op geringe afstand ligt het Tjeukemeer; met een (zwem)strand en een strandpaviljoen met een terras uitkijkend over Friesland grootste meer. Vanuit de Aurelia is het watersportdorp Lemmer, Sportstad Heerenveen en natuurlijk Joure zeer goed te bereiken. Binnen 5 minuten bent u op de A6. 

Aan de water(sport)liefhebbers is ook gedacht. Er zijn mogelijkheden om een boot te huren, maar ook een eigen boot kan mee! Er is een trailerhelling voor het te water laten van uw boot. Een gedeelte van het Tjeukemeer is snelvaargebied. Vanaf het Tjeukemeer kunt u alle kanten op; richting de Friese meren of het Ijsselmeer zijn maar een paar suggesties. Alsof dat nog  niet genoeg is; het Tjeukemeer is tevens een geliefde plek om te windsurfen. Ook daar is genoeg ruimte voor!

Blijft u liever bij De Aurelia? Geen probleem! U heeft een zeer ruim eigen privé terras welke voorzien is van diverse zitjes uitkijkend over het Friese landschap en de rijke aangelegde vlinder- en bijvriendelijke tuin.

Het ontbijt komt zoveel mogelijk van producten van eigen tuin of uit de omgeving. Verantwoord en erg lekker! Dit ontbijt kan natuurlijk op een prachtige zomerse dag ook buiten geserveerd worden op een mooi plekje op het terras of als u heerlijk uitgeslapen bent, een ontbijtje op bed.  Omdat er een eigen keuken aanwezig is in de B&B kunt u natuurlijk ook zelf ontbijt maken.