Wellness, Relax and Enjoy

Friesland

De Aurelia biedt mensen de kans om echt even bij te komen van de dagelijkse sleur. Door u optimaal te laten genieten van de rust en ruimte van het Friese Landschap

Infrarood Sauna

In de 2-persoons Infrarood sauna geniet u van de warmte die door de fullspectrum u van binnen uit verwarmt. Juist deze soort sauna werkt verlichtend bij spier- en gewrichtspijnen (te denken aan reumatische klachten!) en reinigt het lichaam doordat u gaat transpireren. Het verminderd huidproblemen en heeft een positief effect op uw gezondheid. De IR Sauna is snel op temperatuur, waardoor u niet lang hoeft te wachten om er optimaal van te kunnen genieten. De sauna staat verdekt opgesteld onder een afdak, waardoor uw privacy verzekerd word. Het gebruik van de sauna zit al bij de prijs in!

Hottub

Deze hout gestookte 4-persoons Hottub bied u comfort en uitzicht. U kijkt namelijk vanuit deze hottub over de tuin zo naar de weilanden, waar de reeën bijna dagelijks lopen en de weide vogels in de lente hun nesten maken. Het warme water laat u ontspannen en verminderd stress. Kiest u voor een nachtelijk bad? Dan kunt u verwachten dat u daarna heerlijk in slaap valt doordat uw lichaamstemperatuur verhoogd word door het warme water. Het gebruik van de hottub zit niet bij de prijs in, wilt u hiervan gebruik maken? Het kost u de eerste dag €20,- om het hout te gebruiken en het bad te verwarmen. Dit hout kunt u die dag onbeperkt gebruiken (voor bijvoorbeeld ook de terrashaard). De daarop volgende dagen kost het gebruik van de hottub €15,- per keer.