Uncategorized

Welkom bij De Aurelia

DE AURELIA IS NOG IN VERBOUWING EN IS DUS NOG NIET GEOPEND!

De aurelia bed en breakfast, of zoals we in het Fries zeggen: Bed en Brochje, is een prachtige locatie om uw vakantie te vieren. Of dit nu 1 nacht is of een week, hier kunt u genieten van de Friese natuur welke rust en ruimte bied.

De B&B bevind zich aan een wandel- en fietsroute waardoor u dus gemakkelijk op weg kunt. Ook bevind zich op nog geen 1 ½ kilometer van de B&B het Tjeukemeer, waar zich een strand bevind met een strandpaviljoen. Hier kunt u heerlijk genieten van het water en kunt u ook uw boot te water laten.

Wilt u liever rond het verblijf blijven? Geen probleem! U heeft een eigen privé terras welke voorzien is van zit plekken die uit kijken over het weiland en op de prachtige grote tuin.

Van het zomer kunt u genieten van fruit en groente uit onze eigen tuin zoals; frambozen, aardbeien, aalbessen, kruisbessen, tomaten, bonen, etc.

Ook de producten die wij serveren proberen wij zo veel mogelijk van eigen tuin of omgeving te halen, zodat u een biologisch verantwoord ontbijt krijgt. Omdat er een eigen keuken bij zit, heeft u de keuze om zelf ontbijt te maken (waarvoor wij de producten een dag eerder zullen klaarzetten), of kunt u kiezen voor een vers ontbijt door ons gemaakt. Dit ontbijt kan natuurlijk op een prachtige zomerse dag ook buiten geserveerd worden op een mooi plekje op het terras.